«Ens diuen que ho estem fent bé però alhora és un repte i una responsabilitat»
El Castell Peralada Restaurant ha obert portes l'endemà que la guia Michelin els hagi atorgat la seva primera estrella
Només fa dos anys que van obrir portes però la trajectòria del seu xef, Xavier Sagristà, i el cap de sala i sommelier, Toni Gerez, està sobradament avalada. Tots dos van iniciar el 2016 l'aventura d'obrir el Castell Peralada Restaurant després d'una llarga trajectòria al Mas Pau d'Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà) i aquest dimecres han obtingut un dels reconeixements més preuats a la cuina: la seva primera estrella Michelin. La cuina havia de tornar a obrir portes i, de fet, avui tenien nombroses reserves. Per això, Sagristà i Gerez han tornat el mes aviat possible per posar en marxa els fogons aquest migdia. El premi, assegura Sagristà, és un "reconeixement" però també un "repte" i una "responsabilitat". "Ens diuen que ho estem fent bé però hem de seguir-hi a sobre", afirma.
Temes
Més a Comarques
-
L'Espai Català Transfronterer rep sis projectes per optar a ajudes de 2,2 milions d'euros
-
El SAT Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses obre una campanya per captar socis i tenir un "coixí econòmic"
-
Els mercats setmanals tenen un paper clau per aconseguir un sistema alimentari més sostenible
-
Roses, Palamós i l'Escala acolliran les jornades Dones i Cuina Marinera