Segueix-nos a les xarxes socials:

«Ens diuen que ho estem fent bé però alhora és un repte i una responsabilitat»

El Castell Peralada Restaurant ha obert portes l'endemà que la guia Michelin els hagi atorgat la seva primera estrella

«Ens diuen que ho estem fent bé però alhora és un repte i una responsabilitat»ACN

Només fa dos anys que van obrir portes però la trajectòria del seu xef, Xavier Sagristà, i el cap de sala i sommelier, Toni Gerez, està sobradament avalada. Tots dos van iniciar el 2016 l'aventura d'obrir el Castell Peralada Restaurant després d'una llarga trajectòria al Mas Pau d'Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà) i aquest dimecres han obtingut un dels reconeixements més preuats a la cuina: la seva primera estrella Michelin. La cuina havia de tornar a obrir portes i, de fet, avui tenien nombroses reserves. Per això, Sagristà i Gerez han tornat el mes aviat possible per posar en marxa els fogons aquest migdia. El premi, assegura Sagristà, és un "reconeixement" però també un "repte" i una "responsabilitat". "Ens diuen que ho estem fent bé però hem de seguir-hi a sobre", afirma.

Prem per veure més contingut per a tu