01 de abril de 2018
01.04.2018

Cinc intoxicats, dos d'ells menors d'edat, per mala combustió d'una caldera

?El SEM trasllada en estat de poca gravetat tota la família a l'hospital comarcal de Palamós

01.04.2018 | 00:02

Una família va resultar intoxicada la nit de divendres per la mala combustió d'una caldera que funciona amb gas butà. Això sumat al fet que la casa tenia encesa la llar de foc va provocar que patissin aquesta intoxicació. Segons el SEM, quan els van atendre i traslladar fins a l'hospital comarcal de Palamós, van fer-ho en estat de poca gravetat.

La família intoxicada, tres adults i dos menors d'edat, va anar fins aquest centre hospitalari on hi ha cambra hiperbàrica però el seu estat, segons fonts del SEM, no requeria inicialment que fossin ingressats en aquesta instal·lació sanitària.

El succés es va produir pels volts d'un quart d'onze de la nit, una família que viu al carrer Roureda de Caldes de Malavella va alertar al telèfon d'emergències que no es trobava bé, que presentava signes d'estar molt marejats, entre d'altres. El SEM en arribar va veure que presentaven una intoxicació i van alertar els Bombers que s'hi va desplaçar amb una dotació per veure d'on podia procedir el gas que els havia intoxicat.

Després de fer la revisió corresponent, segons fonts del cos, van concloure que s'havia ocasionat en una caldera que s'alimenta amb gas butà i que tenia una mala combustió. Això sumat a una llar de foc encesa va provocar que s'anés consumint l'oxigen de la casa i que els cinc membres d'una família acabessin intoxicats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook