L'esmorzar entre setmana és l'àpat que més fan els gironins fora de casa
Els consumidors de les comarques gironines puntuen amb un 7,5 de mitjana l'oferta de restauració, la nota més alta de tot Catalunya, segons un estudi d'hàbits i tendències
A les comarques gironines, l'àpat que més es fa fora de casa és l'esmorzar entre setmana amb un 67%, seguit del sopar en festiu, amb un 60,5%. En general i si es compara amb la mitjana de tot Catalunya, els consumidors de la demarcació surten més per fer els àpats a fora excepte en el cas del dinar en dies laborables, que és inferior a la catalana.
Així, un 37,5% de gironins dinen fora els dies de feina mentre que la mitjana catalana és del 50%. Pel que fa a la valoració de l'oferta de restauració, els consumidors la puntuen amb un 7,5 de 10, la nota més alta de tot Catalunya.
Són algunes de les dades recollides en l''Estudi de la Restauració a Catalunya. Hàbits de comportament i tendències', el primer que es fa d'aquestes característiques.
Temes
Més a Comarques
-
Mifas ajuda els afectats per un accident de trànsit a ser autònoms un cop tornen a casa
-
Més de 80.000 dispositius van estar exposats a un ciberatac a Girona el 2023
-
Les infermeres alerten d’un increment de consultes de nens que miren pornografia
-
Banyoles aprova destinar més de dos milions d’euros a inversions