Dos alumnes de l'Escola Tècnica de Girona (ETG) han guanyat medalles d'or i de plata en el Campionat de Catalunya de Formació Professional, CatSkills 2018, que s'acaba de celebrar a Lleida. Gràcies a aquests resultats, ara, un dels joves gironins disputarà la propera edició del Campionat d'Espanya.

L'institut Caparrella, de Lleida, va acollir dimecres les proves corresponents al CatSkills d'enguany, en la qual l'estudiant de l'ETG Gabriel Son va aconseguir la medalla d'or en la modalitat de Carrosseria, una fita que li dona dret a disputar el campionat d'Espanya. Per la seva banda, Olivier Soulie va obtenir la medalla de plata en la modalitat de pintura de l'automòbil.

Des de l'ETG van celebrar les bones posicions obtingudes pels seus dos alumnes i va destacar que, d'aquesta manera, el centre «revalida els grans resultats obtinguts en l'última edició de la competició, en la qual l'alumne Marc Cobos va arribar a guanyar el Campionat d'Espanya i va participar en el Mundial d'Abu Dhabi»; el proper mundial tindrà lloc el 2019, a Kazan, Rússia.

Tecnologia de l'automòbil

En aquests moments, l'Escola Tècnica de Girona encara té pendent de disputar el Campionat de Catalunya en la modalitat de Tecnologia de l'Automòbil, que se celebrarà els propers dies 6 i 7 de juny a Tarragona i on l'estudiant Edgar Regàs representarà l'escola.