L'Ajuntament de Camprodon ha donat per acabada la primera part de la construcció de la torre de telecomunicacions, al Serrat dels Boixos, al terme de Montagut i Oix. En la primera etapa han fet el camí i han elevat la torre.

La segona part està en procés de licitació i disposa d'una partida pressupostària de 117.207 euros. Consistirà en la construcció d'una línia de baixa tensió d'1,5 quilòmetres.

La voluntat és que la torre de telecomunicacions estigui enllestida abans d'acabar el 2018. Feta la torre els nuclis de Rocabruna, Beget, Salarça, Bolós i Font Rubi tindran bona cobertura de Televisió Digital Terrestre, telefonia mòbil i internet.

Disposar d'una bona cobertura en telecomunicacions és una llarga reivindicació dels nuclis del terme de Camprodon. Es tracta de veïnats, antics pobles i masies ubicats en valls molt fondes.

Al llarg del 2015 semblava que hi havia d'haver una solució, però la Generalitat va desestimar el projecte d'una torre a coll de Bucs (Montagut i Oix) per falta de recursos.

El 2016, l'Ajuntament va redactar un projecte nou, el 2017 va aprovar el pla per construir la torre i ara estan prop de disposar de l'equipament.