13 de juliol de 2018
13.07.2018

L'escenari de l'envelat tremolarà al ritme de les millors versions

La festa compta amb dues nits de concerts amb La Loca Histeria, Orquestra Maribel, The Covers Band i Orquestra Montecarlo

13.07.2018 | 02:50
L'escenari de l'envelat tremolarà al ritme de les millors versions

Els grups de versions La Loca Histeria, l'Orquestra Montecarlo, l'Orquestra Maribel i The Covers Band amenitzaran les dues nits de concerts de la Festa Major de Sant Gregori. A l'escenari principal de l'envelat de la Pineda sonaran amb força els hits més actuals i aquells que han passat de generació en generació. Tot, barrejat amb el toc d'humor característic de cada un dels grups. I és que, un any més, el municipi aposta pels grups de versions per animar les nits de la Festa Major.

La primera banda que pujarà a l'escenari de l'envelat de la Pineda serà La Loca Histèria, avui a les 2:00 h. Un grup format per curiosos personatges vinguts de diferents planetes: el Dr. Lax, la Déborah, el cardenal Giuliano, en Johnnie Flowers, l'Urinatum, la Crazy Doll i en Tato de Tongue. Aquests éssers còsmics desvetllaran a Sant Gregori els secrets de la vida en harmonia amb l'univers a través del seu repertori musical. Sonaran amb força temes com Barbie Girl, Burning Love, En el amor todo es empezar, Como yo te amo o Las chicas son guerreras. Tot seguit, rematarà la festa l'Orquestra Montecarlo, que farà ballar al públic fins que surti el sol.

La segona nit de festa i autèntica disbauxa arrencarà demà a la 1:00 h amb les versions de l'Orquestra Maribel, un dels grups de versions més coneguts de les comarques gironines. La banda, de gira per tota la província de Girona sota el nom #niunpasenreretour, farà parada a l'escenari de l'envelat de la Pineda de Sant Gregori per interpretar un repertori actualizat de cançons del moment i d'altres èpoques, tot carregat amb molt d'humor.

La nit del dissabte finalitzarà amb els millors temes de rock'n'roll, així com amb les cançons del moment amb The Covers Band. Format a l'hivern del 2007, i després de molts anys tocant en diferents grups, The Covers Band és un grup que va néixer amb la finalitat de passar-ho bé i fer-ho passar bé tocant els temes de rock&roll que han fet gaudir a moltes generacions i que, a poc a poc, el grup ha anat posant al dia tot coquetejant amb la música del moment.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook