Ensurt aquest dimecres a la nit a Roses i Blanes per dos incendis en bars de les poblacions. Els dos focs van acabar sense ferits i els Bombers els van poder extingir ràpidament.

El primer dels incendis es remunta pels volts de tres quarts de nou de la nit, en un bar-restaurant de l'avinguda de la Gola de l'Estany de Roses. El 112 va rebre l'avís d'un dels cambrers del local alertant que hi havia foc i fum a la cuina. La gent que hi havia al local ràpidament va sortir pel seu propi peu.

A lloc s'hi van desplaçar tres dotacions dels Bombers, la Policia Local de Roses, els Mossos d'Equadra i el SEM. Quan els efectius d'extinció d'incendis van arribar van comprovar que el foc era poca cosa i que el que havia succeït és que s'havia encès l'oli de la fregidora, segons apunten fonts del cos. Ràpidament van extingir l'incendi i van ventilar el local, afectat pel fum. El que va cremar finalment va ser la fregidora i la campana extractora.

L'altre succés es va produir pels volts de dos quarts de dotze de la nit, al carrer de Santiago Rusinyol de Blanes. Els Bombers van rebre l'avís que hi havia un foc de xemenia en un bar. Quan hi van arribar van comprovar que el que havia produït el petit incendi era el sutge acumulat, que va cremar, i les flames també van acabar afectant un motor.

Aquí hi van treballar els Bombers amb tres dotacions i s'hi van desplaçar els altres cossos d'emergències. En cap dels dos focs es van haver de lamentar ferits.