Segueix-nos a les xarxes socials:

Un foc crema 3 cotxes en un aparcament de Santa Coloma

L'incendi, que va ser extingit en dues hores, no va provocar danys personals però va obligar a evacuar els veïns de 40 habitatges

Un incendi la matinada de dissabte a diumenge en un aparcament subterrani d'un bloc de pisos del carrer Argiles, de Santa Coloma de Farners. Els fets van obligar a evacuar temporalment els inquilins de 40 habitatges de l'immoble.

Un cop rebút l'avís, fins a un total de sis dotacions dels Bombers de la Generalitat van aconseguir extingir el foc en dues hores i no es van haver de lamentar danys personals. Les causes de l'incendi encara s'estan investigant.

El primer avís de perill es va rebre poc després de les quatre de la matinada. Segons va informar el cos d'emergències, en les primeres hores del matí els treballs es van centrar a evacuar els fums que va generar l'incendi.

Evacuats 40 habitatges

L'Ajuntament de la localitat gironina va posar a disposició dels veïns afectats un pavelló perquè el foc va malmetre la instal·lació d'aigua i el sanejament de l'edifici. A més, també va instal·lar sanitaris químics a la parcel·la annexa a l'edifici en qüestió.

Durant les tasques d'extinció del foc, els bombers van evacuar tots els residents menys els d'un pis, que es van confinar en un habitatge per motius de seguretat.

A primera hora del matí d'ahir, però, passades unes hores del succés, tots els veïns ja havien pogut tornar a casa seva.

Es dona el cas que, el dia abans, un foc en un pis de Figueres també va obligar a desallotjar tot un edifici.

Prem per veure més contingut per a tu