El gironí Joaquin Hernández és un dels membres de l'equip Pescatours, que aquesta setmana participa en la 46ª edició del Campionat Internacional de Pesca de tonyina gegant 'Tuna International Cup Challenge of Canadá'. L'equip aspira a repetir la victòria que va aconseguir l'any passat a les aiugües de North Lake, a l'illa del Príncep Eduard.

En aquest Campionat Internacional de Pesca de Tonyina, i amb l'objecte de promoure una activitat sostenible, totes les peces capturades són retornades vives al mar. Igualment, en aquest concurs, l'ús de l'arpó o qualsevol perjudici al peix està absolutament prohibit.

En total 26 embarcacions competiran per demostrar les seves habilitats de pesca per capturar les tonyines de major grandària. La de Pescatours està formada, a banda de Joaquín Hernández, pels gemans valencians Ángel i Manuel Aguiriano Sorribes;oan Fabregas, d'Igualada; Juan Pascual, de Palma de Mallorca; Tyler Blikslager, i el capità canadenc Troy Bruce.

L'equip de Pescatours s'enfrontarà als millors pescadors de tonyina vermella gegant, procedents d'EUA, Austràlia , Nova Zelanda ,Índia, Dinamarca, França, Japó, Mèxic i Canadà