L’Ajuntament de Camprodon, en el ple d’ahir, va aprovar el projecte executiu d’una xarxa de calor i un conveni amb Diputació per finançar-la. L’acord va tirar endavant amb 6 vots a favor de l’equip de govern de Junts Fem Camprodon-ERC i ERC i 5 abstencions del grup Tots per Camprodon.

Segons va explicar l’alcalde, Xavier Sala (Junts Fem Camprodon) va explicar que el projecte està valorat en 460.000 euros i que serà finançat amb fons regionals europeus, ajuts de la Diputació i inversió directa de l’Ajuntament.

Va explicar que l’acord que un cop el projecte estigui executat, serà propietat de la Diputació de Girona per després quedar en propietat de l’Ajuntament de Camprodon.

Sala va apuntar que el projecte consisteix a crear una xarxa que abastirà la residència geriàtrica, la llar d’infants i l’escola doctor Robert. Sala va apuntar que deixaran els tubs preparats per connectar la xarxa al monestir de Sant Pere, on fan activitats,

L’abstenció del grup Tots per Camprodon va ser argumentada per Xavi Guitart. Va explicar que no havien tingut temps de valorar un informe de 500 pàgines que els havien fet arribar el darrer divendres.