Els Mossos d'Esquadra van detenir un home que primer havia robat una furgoneta a l'Hospitalet de Llobregat. Després la va utilitzar per robar una bici a Puigcerdà i fer un encastament a Campelles.

El cas és que l'arrest va ser per un altre motiu: El van enxampar circulant en direcció contrària i amb una furgoneta sostreta per la C-16 a Berga. A més, conduïa sota els efectes de l'alcohol i les drogues i va acabar col·lidint contra dos vehicles que circulaven per la via.

La detenció es va produir el diumenge dia 14 i per part de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Central i de la comissaria de Berga.

L'arrestat és un home, de 30 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Rubí (Vallès Occidental), el qual està acusat de 5 tipus de delictes: robatori, furt de vehicle, furt lleu, atemptat contra els agents i contra la seguretat viària.

Tot va començar a les quatre de la tarda del mateix diumenge. Els Mossos van rebre l'avís que una furgoneta circulava amb una conducció anòmala i que en algun tram anava en direcció contrària per la carretera C-16, a l'altura del Túnel del Cadí, en direcció a Barcelona.

De seguida, van muntar un dispositiu per localitzar el vehicle. Poc després, 2 patrulles van veure'l prop de Cercs i van intentar aturar-lo. El conductor no va fer cas de les indicacions dels agents, que van haver d'apartar-se ràpidament de la via per evitar ser atropellats. La furgoneta va continuar a gran velocitat i en sentit contrari desplaçant els cons que s'havien instal·lat per l'operació tornada del pont del Pilar. Tres patrulles van aconseguir aturar el cotxe a Berga i va fugir corrents però el van atrapar.

La furgoneta que conduïa havia estat sostreta el dia abans a l'Hospitalet. A l'interior hi havia una bicicleta que constava com a robada a Puigcerdà, el mateix 13 d'octubre. Un cop en dependències policials els investigadors van trobar indicis que relacionaven el detingut amb un robatori amb força per encastament de vehicle a Campelles. El jutjat de Berga li ha decretat presó.