Un veí d'Aiguaviva de 60 anys ha mort aquesta tarda a l'escola municipal d'Aiguaviva. Per causes que els Mossos investiguen, l'home hauria mort atropellat per una furgoneta que s'hauria desfrenat quan estava estacionada en una rampa interior de l'escola.

A quarts de set de la tarda, agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona han rebut l'avís d'adreçar-se a l'escola municipal del municipi d'Aiguaviva, ja que presumptament s'hauria produït un accident amb el resultat d'un home ferit greu. Es tracta d'un home molt conegut a la localitat, ja que treballava de conserge, entre altres tasques per l'ajuntament.

Quan els mossos han arribat al lloc dels fets han constatat que una furgoneta, que estava estacionada a l'inici d'una rampa de l'interior de l'escola, i que per motius que ara s'investiguen, s'hauria desfrenat i hauria atropellat el treballador.

Els serveis mèdics li han practicat les maniobres de reanimació sense èxit, ja que l'home, de 60 anys i veí d'Aiguaviva ha perdut la vida.

Al lloc dels fets s'hi han traslladat diverses patrulles de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona, de la Unitat de Seguretat Ciutadana i d'Investigació de la comissaria del Gironès - Pla de l'Estany, diverses unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.