Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE), que gestionen l'hospital de Palamós i diversos CAPs de la comarca, han recaptat 2.355 euros per a la darrera edició de la La Marató de TV3. En total, en els darrers cinc anys, l'entitat baix-empordanesa ha col·laborat amb la iniciativa solidària amb gairebé 13.000 euros.

El 2014, SSIBE s'estrenava amb La Marató de TV3 amb un mural fragmentable que va realitzar l'artista Joan Comella titulat El Cor i una cinquantena de revisions de salut per conèixer l'estat cardiològic de la ciutadania. En total, es van recaptar 4.339 euros.

El 2015, edició dedicada a la diabetis i l'obesitat, es van organitzar diferents taules informatives amb la col·laboració de voluntaris i professionals assistencials que calculaven l'Índex de Massa Corporal (IMC) als ciutadans i ciutadanes. En total, la recaptació va ser de 489 euros.

El 2016, la Comissió d'Ictus va aconseguir 3.313 euros per a la investigació de l'ictus amb l'acte Ictus i tu. Conèixer, prevenir i superar al teatre La Gorga.

El 2017, la Comissió d'infeccioses va aconseguir 2.291 euros més gràcies als set tallers organitzats per sensibilitzar sobre la importància de la higiene de mans i l'acte central al Teatre La Gorga de Palamós.

Aquest 2018 els diners es van recaptar amb l'acte Parlem de Càncer: experiències personals entorn de la malaltia; un sorteig de productes amb la col·laboració de Fecotur, l'associació de comerços de Palamós, i una seixantena de guardioles repartides en establiments per recollir donatius.