25 de gener de 2019
25.01.2019
Diari de Girona

Navarrete torna com a candidat del PP a Torroella

Alberto Mas encapçalarà la llista a Calonge i Antonio Ramos a Riells i Viabrea

25.01.2019 | 13:29
Navarrete torna com a candidat del PP a Torroella

El PP gironí ha escollit Andrés Navarrete com a cap de llista a Torroella de Montgrí, Alberto Mas a Calonge i Antonio Ramos a Riella i Viabrea per a les elecions municipals del 26 de maig. El president provincial del partit, Enric Millo, ha explicat que "amb el nomenament d'aquests tres caps de llista, seguim combinant experiència i renovació".

El líder del PP a Girona ha explicat que a Torroella de Montgrí tornaran a confiar en Navarrete, "una persona preparada i amb experiència de Govern, i molt implicada en el dia a dia del seu municipi". En aquest sentit ha recordat que el candidat "va formar part del govern municipal entre 2011 i 2015 com a tercer tinent d'alcalde de seguretat ciutadana i protecció civil", i considera que va fer "una feina extraordinària". Navarrete ja es va presentar com a cap de llista el 2015, però no va aconseguir representació municipal i va presentar la seva renúncia al partit, tot criticant la falta de suport de la direcció.

Pel que fa a Riells i Viabrea, el PP ha optat per la continuïtat i repeteix el mateix cap de llista que l'any 2015, Antonio Ramos.

Finalment, a Calonge, Millo ha explicat que encapçala la candidatura per primera vegada Alberto Mas, "un professional de l'àmbit econòmic que ha centrat la seva activitat laboral a la promoció de projectes empresarials a l'exterior".

Millo considera que "tots ells són persones molt compromeses amb els seus municipis". "Estic convençut que el 26 de maig obtindran un bon resultat i això ens permetrà recuperar i millorar la nostra presència en els ajuntaments d'aquests tres municipis", conclou.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook