29 de gener de 2019
29.01.2019
Diari de Girona

Diari de Girona renova la seva app mòbil

Renovem el disseny i la navegació, fent-la més intuïtiva i adaptada als gustos dels lectors, que cada cop consulten més notícies en els dispositius mòbils

29.01.2019 | 00:22
Diari de Girona renova la seva app mòbil

Diari de Girona renova la seva app mòbil millorant el seu disseny adaptatiu perquè els lectors puguin navegar còmodament des del seu mòbil en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. L'aplicació ja està disponible de forma gratuïta tant a Google Play com a l'iTunes d'Apple

Entre les principals novetats hi ha la millora en la navegació. Ara, en el Menú horitzontal es podrà accedir a la Portada i també es podrà navegar fàcilment pels Serveis d'aquesta, així com tenir la informació d'última hora, que es pot veure a L'últim. Dins de les notícies s'estrena una nova navegació horitzontal que permet navegar entre les notícies des del mateix contingut, amb la qual cosa es podrà passar d'una informació a una altra ràpidament.

A més, per fer l'experiència més fàcil i dinàmica, clicant en el menú superior també es podrà consultar d'una ullada totes les seccions de l'app i accedir així als continguts que més s'adapten a les necessitats de cada lector.

La visualització de notícies en portada també s'ha renovat, creant balcons de continguts per temàtiques en la portada de l'app adaptant-les als gustos dels usuaris i atenent a les seves necessitats informatives i de serveis. D'aquesta manera, a la part superior es troben les informacions més destacades del dia, mentre que a la resta de l'app es podran consultar altres continguts d'interès per temàtiques i blocs de continguts.

Una altra de les novetats que es poden trobar a la nostra app és l'agrupació de tots els serveis, que estaran accessibles amb només clicar en la icona que apareix al menú horitzontal. Es tracta d'una nova experiència de navegació amb la qual els nostres lectors estaran més i millor informats i amb la qual podran accedir als continguts que més els interessin on i quan vulguin d'una manera més senzilla, més intuïtiva i més còmoda.

Amb el llançament d'aquesta nova app, enfortim la informació d'última hora, els serveis d'utilitat i una millor organització.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook