Segueix-nos a les xarxes socials:

Reconeixement a 344 docents gironins que es jubilen

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, presideix l'homenatge a Sant Gregori

Reconeixement a 344 docents gironins que es jubilen

16

El Departament d'Educació ha organitzat un reconeixement públic als docents gironins que es jubilen aquest curs. Es tracta de 344 professionals, entre els quals hi ha mestres d'educació infantil i primària, professors de secundària de centres públics i privats concertats, a més de personal dels diferents serveis educatius de les comarques de Girona.

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, ha presidit l'acte, que s'ha celebrat aquest divendres a la tarda a Sant Gregori. Tots els docents que arriben al final de l'etapa laboral han rebut una carta d'agraïment i una peça de ceràmica elaborada per l'alumnat del cicle formatiu de Terrisseria de l'institut La Bisbal d'Empordà.

A més del màxim responsable de la Conselleria i del seu director territorial a Girona, Martí Fonalleras, l'homenatge també ha comptat amb la presència de l'alcalde de Sant Gregori, Joaquim Roca.

Abans d'acudir a l'homenatge, Josep Bargalló ha visitat diferents centres educatius de la comarca de la Selva i després, a Girona, també ha presidit la presentació d'El gran llibre dels castells, obra de la diputada del Parlament Raquel Sans.

Prem per veure més contingut per a tu