Un turisme es va saltar ahir un control dels Mossos d'Esquadra establert a Llançà. Els dos ocupants del vehicle van començar a conduir de forma temerària i van fugir de la policia, cosa que va acabar amb una persecució fins que van ser interceptats i van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra i la Policia Local a ple centre de Roses, en un aparcament del costat del passeig marítim.

Els fets es van desencadenar pels volts de les tres de la tarda, quan els Mossos tenien muntat un control en un dels accessos de Llançà. Van ordenar a un vehicle, un Volkswagen, que s'aturés però el seu conductor va fer cas omís a les instruccions i juntament amb un altre ocupant van anar de Llançà fins a Roses perseguits per la policia. Els Mossos ràpidament van anar-los al darrere i van alertar totes les policies dels municipis de la zona. Els fugits van emprendre un trajecte de més de 21 quilòmetres i van acabar interceptats davant de l'expectació de molts veïns. Van ser aturats a ple centre del poble.

La investigació està a càrrec dels Mossos, que junt amb la Policia Local de Roses van detenir els dos ocupants del vehicle. Són dos ciutadans francesos, d'entre 35 i 40 anys, els quals tenen diversos antecedents per tràfic de drogues.

Ahir van quedar detinguts per desobediència als agents de l'autoritat i conducció temerària, tot i que se'ls podrien imputar més delictes. En l'escorcoll del vehicle no hi van trobar estupefaents però ahir encara s'investigava el succés.