L'Ajuntament de la Vall d'en Bas ha anunciat la rebuda de 81.000 euros provinents d'ajuts de la Diputació de Girona. Han informat que els diners serviran per tirar endavant millores als parcs infantils, millores als vestuaris de la piscina i l'adequació a la sala annexa al pavelló. Un dels ajuts anirà al finançament de la pista de skate que ja està operativa.

La pista de skate era una demanda dels joves de la localitat. La Vall d'en Bas és una localitat que compta amb pressupost participaitiu per a joves.

Les millores als parcs infantils deriven dels compromisos adquirits pel consistori als plens infantils. Les millores, entre d'altres, han consistit en un la instal·lació de taules de ping-pong, d'escacs, de picic i bancs. També van posar un laberint de salzes.

En els últims anys, l'Ajuntament de la Vall d'en Bas ha fet plens infantils i pressupostos participatius per als joves. Ha respost les demandes per escrit i després ha procurat complir-les.

Una de les coses que més van demanar els nens i els joves va ser un institut-escola que els permeti acabar l'ensenyament secundari al seu poble. Han fet una comissió i han demanat a la Generalitat l'adequació de l'escola Verntallat com a institut-escola.