21 de maig de 2019
21.05.2019
Diari de Girona

Cassà de la Selva obre l'aparcament de 48 places a la zona del carrer Poeta Machado

També s'ha adequat el paviment del camí per a vianants que connecta amb el carrer Migdia

21.05.2019 | 00:27
El nou aparcament de Cassà de la Selva.

L'aparcament de la zona del carrer Poeta Machado de Cassà de la Selva ja està obert. En total, el solar habilitat permet encabir-hi 48 places d'aparcament gratuït, que se sumen a les més de 225 places que s'han creat en aquesta legislatura. L'aparcament ha estat possible gràcies a un acord per a una nova cessió de terreny i la durada del conveni al qual s'ha arribat entre el consistori i els propietaris del solar és indefinit, amb un mínim de cinc anys.

Amb l'arranjament d'aquest aparcament també s'ha adequat el paviment del camí per a vianants que connecta el carrer Poeta Machado i el carrer Migdia per tal de facilitar l'accés al nucli i al passeig Vilaret.

Els propietaris del solar van demanar a l'Ajuntament de Cassà que en els treballs d'adequació es tingués en compte la figura del cassanenc Narcís Artau, que era l'antic propietari del terreny.

Des del consistori del municipi del Gironès s'ha instal·lat un monolit que recorda la figura d'aquest extreballador del suro i exlíder sindical, que va morir l'octubre del 2014, als 94 anys. Reclutat per lluitar a la Guerra Civil espanyola en la lleva del biberó, Artau va estar presoner en un camp a Balaguer i després a Terol. Artau va ser un dels fundadors i delegat de CCOO, a més de militar uns anys al PSUC.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook