Els Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Olot amb la col·laboració de la Policia Local, el 31 de maig, van detenir dos nois de nacionalitat gambiana per robatori amb violència i intimidació. Un dels detinguts té 19 anys i l'altre és menor d'edat.

Els fets dels quals són acusats van succeir el 29 de maig al carrer Esgleiers, al voltant de dos quarts de quatre de la tarda. Una dona va ser abordada per dos nois que li van prendre amb força el moneder que portava a la mà.

Els Mossos ràpidament van iniciar una investigació per esbrinar qui podrien ser els autors del fet i, després de visionar diferents imatges i estudiar altres vestigis, van identificar dos nois com els presumptes autors del robatori.

El passat 31 de maig, agents de la Policia Local d'Olot van contactar amb els investigadors perquè havien localitzat els sospitosos. A la comissaria, el major d'edat va ser denunciat com a presumpte autor d'un delicte de danys perquè va destrossar una càmera de vigilància de les garjoles. El menor va ser lliurat als tutors legals i declararà sobre els fets davant la Fiscalia de Menors quan sigui requerit. Sense antecedents, el major d'edat serà citat aviat per declarar davant de l'autoritat judicial.