06 de octubre de 2019
06.10.2019
Diari de Girona

La Costa Brava acollirà l'assemblea dels ports de creuers de la Mediterrània

Medcruise està formada per 130 membres que representen ports del Meditrraeni, el mar Negre, el mar Roig i l'Atlàntic

05.10.2019 | 23:40
Presentació del vídeo als professionals dels creuers.

La 56 assemblea general de Medcruise tindrà lloc del 26 al 29 de maig de 2020, i el port de Palamós i la seva destinació turística en seran els amfitrions. Ho va anunciar Costa Brava Cruise Ports, en un acte en què els ports de Palamós i Roses, així com la destinació Costa Brava, es promovien amb la difusió d'un vídeo destinat a cent cinquanta professionals de companyies de creuers, ports, patronats de turisme i operadors turístics membres de Medcruise.

En el marc de l'assemblea general de l'Associació de Ports de Creuers de la Mediterrània (Medcruise) que ha tingut lloc la setmana passada a Antibes (França), el gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, i el vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jordi Masquef, van anunciar que del 26 al 29 de maig de 2020 s'organitzarà la 56a assemblea general de Medcruise a la Costa Brava, on el port de Palamós i la destinació turística en seran els amfitrions. Segons el Patronat, l'esdeveniment consolida la projecció internacional que estan adquirint els ports de Palamós i Roses, les seves poblacions i la destinació turística dins del sector dels creuers.

A l'acte es va presentar el nou vídeo promocional dels ports de Palamós i Roses i la destinació Costa Brava, en què es mostren les activitats culturals, gastronòmiques, esportives i d'oci que es poden fer a la demarcació de Girona, i que va ser molt ben rebut pels assistents. L'organització d'aquest esdeveniment és fruit del treball conjunt de les institucions i entitats membres de Costa Brava Cruise Ports, que el 2014 van sol·licitar a Medcruise l'organització d'una assemblea. Des d'aleshores han treballat perquè l'organització de l'assemblea a la Costa Brava sigui una realitat.

El 2020, els ports de Palamós i Roses i la destinació acolliran durant tres dies un dels esdeveniments més rellevants de la indústria europea de creuers, en què participaran una desena de companyies, un centenar de ports de la Mediterrània amb trànsit de creuers, operadors turístics i patronats de turisme.

Joan Pere Gómez Comes va comentar que «és una gran satisfacció per al Govern celebrar per primer cop en la història un dels esdeveniments cabdals de la indústria de creuers a la Costa Brava». «Serà una gran cita del sector i una oportunitat per al port de Palamós i la seva destinació, que durant tres dies seran els referents per a les companyies, els operadors turístics i els ports més representatius del Mediterrani», va afegir.

Jordi Masquef considera que «per a la Costa Brava serà un repte important acollir aquest rellevant esdeveniment de la indústria de creuers mundial», afegint que «el sector turístic de la demarcació està preparat per exhibir els atributs i serveis de qualitat que la destinació ofereix als professionals del sector i als visitants que arriben amb creuer».


L'entitat

Medcruise va néixer el 1996 per promoure la indústria de creuers a la Mediterrània i ajudar els membres associats proporcionant xarxes i oportunitats de desenvolupament promocional i professional. Actualment, l'associació la componen 130 membres que representen més d'un centenar de ports del Mediterrani, el mar Negre, el mar Roig i la zona de l'Atlàntic.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook