L'Organització Nacional de Cecs Espanyols (ONCE) ha repartit 105.000 euros a Santa Coloma de Farners a través del sorteig del Cupó Diari. El premi es va repartir en tres butlletes de 35.000 euros cadascú el dijous de la setmana passada, 10 d'octubre.

D'aquesta manera, els cupons premiats es van vendre al mateix quiosc ubicat al carrer Pare Lluís Rodés, número 54, de Santa Coloma de Farners.

L'agent venedor dels tres premis va ser en Joan Coll Cornellà, una persona amb discapacitat, com tots els venedors de l'ONCE. Santa Coloma de Farners pertany administrativament a l'agència de l'ONCE a Girona, que presta serveis personalitzats a 349 afiliats i afiliades i compta amb una xarxa de 133 agents venedors dels productes de joc de l'organització.

La resta de premis

En total, durant aquest any l'ONCE ja ha repartit 63 milions i mig d'euros en premis a Catalunya. Pel que fa al premi del Cupó Diari de l'ONCE es tracta d'unes butlletes d'1,5 euros a través de les quals es reparteixen 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres.

A més, el client té l'oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar La Paga, de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s'afegeix al premi de 35.000 euros.

A Catalunya hi ha més de 10.000 afiliats i el col·lectiu de l'ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones. Pel que fa als punts de venda dels premis, a Catalunya, l'organització compta en l'actualitat amb una xarxa de 2.700 venedors.

L'ONCE és una institució sense ànim de lucre que té com a propòsit millorar la qualitat de vida de la gent cega a Espanya. L'organització també ha ampliat la seva tasca a altres col·lectius amb discapacitats diferents.