Els resultats d'ERC en les darreres eleccions municipals van prendre al partit una de les regidories que tenia al consistori de Ripoll, a causa del descens de suports per part dels votants. Malgrat aquesta circumstància, el grup que va liderar Nani Mora ha creat ara la figura de les «regidories de suport», que estaran representades per les persones que anaven a la llista dels republicans, malgrat que només tres d'ells siguin regidors a l'Ajuntament.

Els diferents àmbits que tenien assignats en la campanya es perpetuaran durant els quatre anys de mandat per tal de recollir i fer arribar a l'Ajuntament les inquietuds dels ripollesos a través del grup municipal.

Els regidors reals són Nani Mora, que ocuparà serveis socials; Roger Bosch, de promoció econòmica i festes, i Chantal Pérez, a la part de seguretat ciutadana, convivència i participació. Entre els regidors simbòlics hi figuren antics edils com Eudald Casas, que restarà a càrrec de serveis econòmics i règim intern; Quico Terradelles, que s'ocuparà d'urbanisme i barris, o l'ara consellera Teresa Jordà, a qui han assignat relació amb la Generalitat.