Segueix-nos a les xarxes socials:

El PP es presenta per aconseguir que «Catalunya sigui de tots»

El candidat al Congrés, Alberto Mas, afirma que volen «deixar de banda confrontacions estèrils»

El PP es presenta per aconseguir que «Catalunya sigui de tots»foto: marc martí

El PP de Girona va presentar ahir la seva candidatura a les eleccions del 10-N, encapçalada pel calongí Alberto Mas al Congrés i la figuerenca Maria Àngels Olmedo al Senat. Mas va explicar que havien escollit la plaça U d'octubre de 2017 de Girona- antiga plaça de la Constitució-, per fer-se la fotografia oficial perquè és un «símbol»: «És una plaça que hauria d'unir a tots els catalans, però que ara només n'uneix la meitat», va afirmar Mas.

El cap de llista va assegurar que el PP es presentarà «per aconseguir que Catalunya sigui per a tots els catalans, no només per als d'un costat». La seva intenció, doncs, és treballar a favor de «tot el que uneix els catalans», no el que els separa, i deixar de banda «confrontacions estèrils». De la mateixa manera, va assegurar que prioritzaran aquelles qüestions que realment importen els gironins, i molt especialment aquelles que es puguin resoldre des del Congrés o el Senat. En canvi, els populars deixaran de banda els «cants de sirena per arribar a una Ítaca que després no arriba mai».

En aquesta ocasió, el PP gironí ha renovat bona part de la llista després dels comicis del 28-A, en què Sergio Santamaría no va ser capaç de recuperar l'escó dels populars al Congrés. Per fer-ho, el partit ha apostat pels tres regidors que tenen a tota la província -Meritxell Forment, de Puigcerdà, i Manel Escobar, de Roses-, que van en cinquè i sisè lloc, respectivament. El número 2 al Congrés serà Nicolás Alcantára, procedent de les Noves Generacions; el tercer lloc l'ocuparà Elisabeth Cortés, que el 28-A anava a la llista del Senat; i el quart serà per a l'olotina Julia Sala.

Pel que fa al Senat, repeteix com a cap de files Maria Àngels Olmedo, que en aquesta ocasió anirà acompanyada de Daniel Ruiz, i Sebastián Mateo, exregidor de Santa Cristina que a les passades municipals es va presentar per Castell-Platja d'Aro però no va aconseguir representació.

Prem per veure més contingut per a tu