26 de desembre de 2019
26.12.2019
Diari de Girona

Crema un viver a Vilablareix i les flames afecten les façanes de dues cases

El foc deixa molt alterada la paret posterior de l'immoble que té el petit hivernacle al jardí

26.12.2019 | 08:30
Els Bombers treballant en un incendi, foto d'arxiu

L'incendi d'un viver particular a Vilablareix durant la matinada del dia de Nadal va causar afectacions a les façanes de dues cases. La pitjor part se la va emportar la casa que té el petit hivernacle al jardí. La paret va quedar molt fumada però també amb possible afectacions d'estabilitat.

L'incendi es va declarar quan faltaven uns 20 minuts per les dues de la matinada en una parcel·la situada al carrer del Canigó de Vilablareix.

Fins al lloc s'hi van desplaçar sis dotacions dels Bombers. Les flames eren molt altes quan hi van arribar, ja que les flames cremaven amb gran intensitat i afectaven un petit viver al jardí de la casa.

Pels volts d'un quart de tres de la matinada, els Bombers van donar el foc per controlat. Tot i l'ensurt ningú va resultar afectat.

L'incendi va cremar totalment el viver d'uns 60 metres quadrats que està situat a la part de darrere d'una casa del carrer Rocacorba.

A l'interior d'aquest petit hivernacle, segons els Bombers, hi havia un dipòsit de gasoil, caixes i material divers de jardineria que van ser un combustible ràpid de cremar.

Les flames van ser de gran intensitat i això va provocar que la façana posterior de la casa que té aquest viver quedés molt afectada.

L'incendi també va causar afectacions a l'envà pluvial de la casa del costat del carrer del Canigó, que linda amb el jardí, així com les façanes laterals i posterior. L'interior d'aquest immoble, de planta baixa i un pis, també va quedar afectat pel fum.

Els propietaris de la casa més afectada van haver de ser reallotjats per l'ajuntament de Vilablareix.

Fins al lloc també també s'hi van desplaçar efectius dels Mossos d'Esquadra i de l'ajuntament de Vilablareix.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook