Encara no han acabat les celebracions de Nadal que Sant Julià de Ramis ja està escalfant per a la seva Festa Petita, que se celebrarà aquest cap de setmana: concretament, els dies 10, 11 i 12 de gener.

El divendres dia 10, a les nou del vespre, es podrà veure l'obra de teatre Aquí no paga ni Déu, de la companyia Teatre del Centre, de la veïna Sarrià de Ter. L'entrada a l'espectacle serà gratuïta per a tots aquells que vulguin assistir-hi.

L'endemà, dissabte, serà el torn dels més petits, de manera que el grup d'animació infantil Atrapahits oferirà l'espectacle Atrapasomnis a partir de les quatre de la tarda al centre cívic.

Finalment, diumenge, a les onze del matí, hi haurà missa a l'església parroquial, amb l'acompanyament dels Cantaires de Sarrià de Ter. A més, a les sis de la tarda, al centre cívic, s'organitzaran balls de saló amb el Trio Genions.

L'organització de la festa, com ja és habitual, va a càrrec de l'Ajuntament en col·laboració amb l'Associació Cultural de Sant Julià de Ramis.