El Consorci de l'Alta Garrotxa en les últimes setmanes ha finalitzat un projecte de senyalització, millora d'equipaments i reparació de senders. El projecte ha tingut un cost de 20.688 euros, el 90% dels quals finança la Diputació de Girona i la resta, el mateix Consorci.

Pel que fa a equipaments han instal·lat una caseta a Sadernes per recuperar el lloc d'informació al visitant en el lloc d'entrada a l'espai protegit. En les zones d'activitat d'escalada, han instal·lat cartelleres per informar de la nova regulació de les activitats d'escalada i descens de barrancs. A més han editat desplegables amb les noves normes que seran entregats al lloc d'informació als practicants de l'escalada i del descens de barrancs.

D'altra banda i també sobre la base del projecte, han restaurat indrets de la xarxa de senders de l'espai. Han recuperat els llocs esllavissats del GR11 entre Beget i Rocabruna del Pas dels Liberals en el sender d'Hortmoier a la Mare de Déu d'Escales i han recuperat el tram del camí del pont dels Esquellerincs.

D'altra banda, el Consorci ha dut a terme una acció de reparació i millora del pont de Bolacell. Es tracta d'un pont que forma part del camí que antigament unia Beget amb Oix. El pont data del segle XIV i està inclòs a l'inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

La reparació va ser dirigida per un arquitecte especialitzat en construccions antigues. El pont ara està en bones condicions.