09 de març de 2020
09.03.2020

Un centre de dia de Ripoll tanca com a mesura preventiva pel coronavirus

Asseguren que la mesura es pren únicament a criteris de prudència sense que hi hagi cap cas detectat

09.03.2020 | 21:09
Control de temperatura per descartar un possible cas de coronavirus

Un centre de dia de Ripoll ha tancat com a mesura preventiva davant el risc de contagi per coronavirus en base a les informacions i comunicacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segons informa una portaveu de la instal·lació.

Aquesta responsable ha insistit que la decisió, que s'ha adoptat i aplicat per primera vegada aquest dilluns, respon únicament a criteris de prudència sense que hi hagi cap cas detectat.

La mesura es mantindrà segons la mateixa font mentre les comunicacions del Departament de Salut instin a un tancament en aquest tipus de centres, que donen servei a persones de la tercera edat.

La instal·lació es va inaugurar el 1991 i pertany a la Fundació Guifré, la constitució definitiva de la qual va ser aprovada pel Ple Municipal de l'Ajuntament de Ripoll el 2008.

El centre de dia, que forma part del programa de Centres Col·laboradors de la Generalitat de Catalunya, acull a persones grans que pernocten als seus domicilis, però als que ofereix un entorn adaptat a les seves necessitats, i compta amb places públiques i privades.

El patronat que regeix la Fundació Guifré està format per set membres, amb l'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, com a president.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook