Una nova mort d'un resident per coronavirus al geriàtric Palafrugell Gent Gran les darreres 24 hores eleva a quinze les víctimes de la pandèmia en aquest centre del Baix Empordà. Segons informen els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE), d'ençà que es va detectar el primer cas, la xifra d'infectats ha anat augmentat i ara ja n'hi ha 42 de confirmats. A més, també hi ha una persona pendent de rebre els resultats de la prova del coronavirus. Les dades actualitzades pel SSIBE també inclouen l'hospital de Palamós. Des de l'inici de la crisi sanitària al centre han mort cinc persones per coronavirus (en les darreres 24 hores no hi ha hagut cap nova defunció).

A l'hospital de Palamós. L'altra cara de la moneda són les altes. D'ençà del 13 de març, ja se n'han registrades 61 (nou més que ahir).

Des del SSIBE també informen que a hores d'ara hi ha 54 professionals del grup (sanitaris i treballadors d'altres branques) infectats amb coronavirus. Són tres casos menys que ahir. També hi ha disset professionals que es troben aïllats en espera de saber si tenen presència del virus.

Des de l'arribada de la pandèmia, també va morir una persona al centre Palamós Gent Gran.

Agraïment pel material i les donacions

En paral·lel a l'actualització de les dades, els SSIBE també han volgut agrair totes aquelles donacions que han rebut aquesta última setmana (del 3 al 9 d'abril), procedents tant d'empreses com de particulars. Pel que fa a material sanitari, se'ls han aportat 4.735 pantalles 3D, mil guants de nitril, deu monos i 460 mascaretes quirúrgiques.

A més, també s'han rebut 36.531,07 euros que han donat diferents empreses i vuit particulars. Per últim, el SSIBE també agraeix tots aquells aliments i regals que se'ls han fet arribar per al personal de l'hospital de Palamós i la resta de centres.