16 de abril de 2020
16.04.2020
Diari de Girona

Trenta-vuit pacients i divuit treballadors del sociosanitari de Lloret de Mar contagiats

Han detectat el virus a setze dels pacients aquesta setmana, després de fer-los el test dilluns

16.04.2020 | 15:52
Trenta-vuit pacients i divuit treballadors del sociosanitari de Lloret de Mar contagiats

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha confirmat que, fins al moment, han diagnosticat la covid-19 en 38 pacients i divuit treballadors del sociosanitari de Lloret de Mar. A setze dels pacients, els hi han detectat la presència del virus aquesta setmana, després que fer-los el test dilluns.

Segons informa la corporació, els empleats afectats ja estan confinats. Les proves s'estan fent als residents que han estat en contacte amb altres positius o que tenen simptomatologia lleu amb l'objectiu de saber amb exactitud quina és la situació al centre.

La direcció del sociosanitari ressalta que han pres les mesures pertinents seguint els protocols dictats pel Departament de Salut.

Així, les plantes s'han sectoritzat i els pacients positius estant aïllats a les seves habitacions per protegir, d'aquesta manera, la resta de pacients que no estan afectats.

A més, també subratllen que estan fent un seguiment acurat dels casos positius i també dels contactes i, alhora, vigilen de prop l'evolució de totes les persones per tal de poder aplicar les mesures pertinents en cada moment.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit