Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves per cometre un robatori violent a una dona de 74 anys a Salt. Els nois van robar d'una estrebada el collaret d'or de la dona, a qui van ferir lleument del coll. La policia va trobar els dos lladres que havien fugit i s'havien amagat en un edifici. Els dos arrestat són dos homes de 19 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Girona. Se'ls acusa de ser autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets es remunten al 19 de maig, quan agents van ser requerits per un home que havia estat testimoni d'un robatori a una dona d'edat avançada.Dos homes li havien sostret violentament el collaret d'or i li havien causat una lesió lleu a la zona del coll. Tot seguit, havien fugitcorrents.

Els agents es van adreçar al lloc dels fets i van localitzar la víctima, una dona gran que estava molt espantada. Mentre un dels agents es va quedar amb la senyora, l'altre va començar la recerca dels autors. Amb el suport de diverses patrulles i de la ciutadania, els van poder localitzar en un edifici del carrer Garbí.