Les últimes pluges han deixat prop de 70 litres a Vilobí d'Onyar, 45 d'ells van caure dijous en mitja hora.L'episodi, que també es va estendre fins ahir a la matinada, ha deixat registres destacats sobretot a la comarca de la Selva, la Garrotxa i el Ripollès.

L'acumulat d'aigua més destacat -fins ahir a les 10.30 hores- és el de Vilobí amb 69,1 litres. A pocs quilòmetres de la població selvatana, a Santa Coloma de Farners, també s'ha registrat el segon rècord, amb 46,4 litres. El Meteocat destaca que d'aquests litres, 14,6 litres van caure en només 10 minuts. A la resta de la geografia gironina també hi ha hagut registres destacables. A la Vall d'en Bas han caigut 39,9 litres o a Molló, 34,3. En aquesta última localitat, 12,6 litres van caure en mitja hora.

La gran tempesta caiguda a Olot durant la nit de dijous a divendres, va fer caure un arbre del parc Nou que va tallar l'avinguda Colòmbia. Una part de l'arbre va caure sobre el teulat del local on es guarden les carrosses, sense provocar destrosses importants. Les destrosses importants es van produir al mur exterior del parc. A Bàscara dijous la forta tempesta, acompanyada de calamarsa i vent va deixar 24 litres en només uns 10 minuts a Calabuig. A la zona on l'esclafit va ser més intens van caure 50 litres en 10 minuts.