Un motorista va morir ahir al migdia en un accident de trànsit, a Llagostera, en una col·lisió amb un cotxe. La víctima mortal era un home de 46 anys i de nacionalitat anglesa. Pel que fa al conductor del cotxe, va resultar il·lès. L'accident de trànsit es va produir quan faltaven pocs minuts per les dues de la tarda, i va tenir lloc a l'altura del quilòmetre 3 de la GI-681 en sentit Llagostera. És la primera víctima mortal després d'un agost sense registrar-se'n cap, i la dissetena des de principi d'any.

A causa del sinistre, la GI-681, la carretera que uneix Llagostera amb Tossa de Mar, es va haver de tallar. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar diverses unitats del SEM, la Policia Local de Llagostera i els Mossos d'Esquadra . Les causes que van provocar el xoc entre la moto i el cotxe, per ara, es desconeixen, i els Mossos d'Esquadra de Trànsit estan investigant els fets.

Primera víctima en més d'un mes

Amb aquesta, ja són 17 les persones que han mort a conseqüència d'un sinistre viari de les comarques gironines. El mes d'agost s'havia saldat com un mes sense víctimes mortals i aquesta, per tant, és la primera que es produeix després de més d'un mes sense defuncions a les vies de la demarcació.

El motorista és el quart d'aquest col·lectiu que ha perdut la vida en un sinistre viari a les comarques gironines aquest 2020. Forma part dels anomenats col·lectius vulnerables, on ja s'han hagut de lamentar sis defuncions entre gener i setembre: quatre motoristes, un ciclista i un vianant.

Per trobar l'últim accident de trànsit mortal a les comarques de Girona d'aquest 2020, cal anar fins al dia 29 de juliol a Blanes, en un sinistre de caràcter urbà. El conductor d'una furgoneta va perdre la vida després de xocar contra un camió al vial que uneix Lloret amb Blanes. Cal dir que el mes de juliol va ser especialment negre a Girona, ja que en tan sols sis dies -entre el 23 i el 29 de juliol- es van registrar quatre accidents de trànsit que van acabar resultant en quatre defuncions.