08 de octubre de 2020
08.10.2020
Diari de Girona

Marina Alegre relleva Albert Bramon del davant del PSC a la Garrotxa

Volen augmentar la presència a la Garrotxa i contribuir en la millora de la comarca

07.10.2020 | 23:58
Marina Alegre relleva Albert Bramon del davant del PSC a la Garrotxa
Marina Alegre relleva Albert Bramon del davant del PSC a la Garrotxa

Marina Alegre (enginyera agrònoma) és, des d'ahir, la primera secretària del PSC a la Garrotxa. Alegre és regidora a l'Ajuntament d'Olot perquè va anar segona a la llista de Josep Guix el 2019. Relleva Albert Bramon (físic i subdelegat del Govern).

Ahir al vespre, la nova primera secretària va plantejar que el partit vol augmentar la presència a la Garrotxa amb més militants i simpatitzants i contribuir en el desenvolupament econòmic i social de la comarca com han fet fins ara.

El primer secretari sortint, Albert Bramon, va exposar que agafa el relleu per donar pas a noves generacions, però va apuntar que continuarà a primera línia de la política i atent a les necessitats del partit. Va repartir el seu mandat en dos períodes, el de col·laboració amb l'antiga CiU a l'Ajuntament d'Olot i el trencament produït pels fets tres d'octubre de 2017. Va reivindicar la participació del PSC de la Garrotxa en la construcció d'infraestructures com els túnels de Castellfollit (2006) i els de Bracons (2009).

El portaveu del PSC a l'Ajuntament, Josep Guix, va afegir-se a les reivindicacions de Bramon i va posar sobre la taula que el PSC continua actiu i amb ganes de recuperar la majoria a l'Ajuntament. Guix va explicar que han al·legat contra la construcció de més grans superfícies a Olot i que reclamen millores al servei de recollida de residus.

Ha indicat que continuaran enla línia d'una política positiva de bona relació amb els altres grups i al servei dels ciutadans.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit