La família de Pere Busquets, el veí d'Olot de 82 anys desaparegut des de dimarts al municipi Insten els ciutadans de la zona i de la comarca a tenir-lo present i que si localitzen qualsevol indici de l'home, s'informi els serveis d'emergència o els familiars. Per aquest motiu, han col·locat diversos cartells per Olot i la rodalia amb fotografies més recents per tal de difondre la desaparició, que encara no s'ha resolt.

De fet, aquest dissabte es va suspendre el dispositiu de cerca format per Policia Local, Bombers i Mossos que s'havia iniciat dimecres passat en aquesta zona de la Garrotxa. Està previst que els cossos d'emergències reprenguin la cerca en cas que hi hagi qualsevol indici del parador del veí d'Olot, que vivia a la zona de l'Hostal del Sol.

La família destaca que l'única pista que hi ha és la triangulació del senyal del mòbil i que aquesta es va perdre divendres, quan l'aparell podria haver-se quedat sense bateria.

Davant d'això i les impossibilitats de trobar-lo, el que estan fent és tornar a organitzar batudes per la zona propera a on vivia Pere Busquets, com s'ha fet durant el cap de setmana. De fet, ahir van buscar-lo per la zona de la riera de Riudaura amb alguns gossos sense èxit.

També han distribuït cartells a la Garrotxa ,Figueres i part del Ripollès. Així mateix, estan intentant informar diversos agents socials de la seva desaparició així com intentar pensar per quines zones podria haver anat el desaparegut. Per tot això recorden que no se'n sap res des de dilluns al migdia, quan va anar a dinar a la llar de jubilats d'Olot.

L'home, que tenia plena autonomia, no s'hauria desplaçat fins gaire lluny, ja que el seu cotxe segueix aparcat a casa. D'altra banda, la família ha apuntat que tenia una autonomia plena malgrat la seva edat. De fet, han relatat que cada dia anava fins al centre cívic d'Olot i s'hi quedava a dinar. Tot i això, la família ja ha avisat les companyies de transport públic perquè, si el veuen, avisin els serveis d'emergències.