Un conductor va resultar ahir ferit greu després de bolcar el seu microcotxe quan circulava per la carretera C-26 a l'altura de les Llosses. Arran de l'accident es va tallar la carretera durant prop de dues hores i mitja.

El succés va tenir lloc cap a tres quarts d'onze del matí a l'altura del quilòmetre 181 de la carretera C-26 en direcció Berga. Per causes que es desconeixen i que els Mossos de l'Àrea Regional de Trànsit (ART) investiguen el vehicle va bolcar.

A conseqüència, l'ocupant va quedar atrapat a dins i els Bombers de la Generalitat el van haver d'extreure realitzant tasques d'excarceració.

El vehicle que conduïa l'home és un microcotxe, també anomenats quadricicle. Són uns vehicles força lleugers i que es poden conduir sense tenir el permís de conduir de turisme.

Arran del bolcatge del vehicle, l'ocupant va resultar ferit greu. El SEM, que va desplaçar tres unitats fins al punt de l'accident, va atendre el ferit i el va evacuar ferit de gravetat amb una ambulància fins a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Carretera tallada

A causa de l'accident de trànsit, la carretera C-26 es va haver de tallar unes dues hores i mitja en el punt del sinistre viari. Ja que hi van estar treballant els serveis d'emergències. Aquesta carretera uneix les Llosses amb Ripoll.