Segueix-nos a les xarxes socials:

L'hospital de Campdevànol recupera activitat assistencial suspesa des del març

L'hospital de Campdevànol recupera activitat assistencial suspesa des del marçhospital de campdevànol

L'hospital de Campdevànol ha reiniciat l'activitat quirúrgica de forma progressiva i, de fet, aquesta setmana s'ha començat a fer cirurgia protèsica i també d'otorrino. Aquesta darrera s'havia deixat de fer des de l'inici de la pandèmia, al març.

Aquesta millora es va començar a evidenciar la setmana passada, quan va reprendre de nou l'activitat, que s'havia restringit al màxim a causa de l'elevat risc de contagi, i va començar a fer cirurgia amb ingrés.

La represa de l'activitat també ha afectat l'Hospital de Dia Sociosanitari, tot i que mantenint la normativa de mesures de seguretat del període de risc de rebrot alt, amb mesura de restricció de l'accés de pacients que està adaptat a la seguretat dels mateixos, i el servei de rehabilitació cardiològica, que en aquest cas es limita el nombre de pacients per sessió a tres. Pel que fa a la visita de pacients, es permet als que estiguin ingressats a la planta de llarga estada. El passat 2 de desembre l'hospital es va veure obligat a no acceptar ingressos de pacients no covid-19 a causa de la situació epidemiològica a la comarca i al centre, i evitar així possibles nous contagis. L'activitat es va anar reprenent de forma molt lenta fins que al cap d'un mes, el 4 de gener, ja es van començar a acceptar pacients no covid-19, després de la millora.

Prem per veure més contingut per a tu