Segueix-nos a les xarxes socials:

Prop de sis mil joves gironins participaran als Jocs Emporion

L’edició d’enguany arrenca demà i s’allargarà tota la setmana oferint activitats esportives arreu del territori

Prop de sis mil joves gironins participaran als Jocs Emporion

Els Jocs Emporion donaran demà dilluns el tret de sortida a l’edició d’enguany. Després que la pandèmia obligués a suspendre la seva celebració l’any passat, enguany l’esdeveniment canvia de format. Les activitats duraran una setmana sencera, fins al pròxim diumenge 6 de juny, i es desenvoluparan arreu de les vuit comarques gironines, i no només en una, per poder garantir totes les mesures de seguretat i de prevenció davant de la covid-19.

Els jocs comptaran enguany amb prop de sis-mil participants, principalment nens i nenes, que prendran part en les propostes esportives, competitives i lúdiques que han preparat els diferents consells esportius. Hi haurà des d’esports d’equip (futbol 7, voleibol, bàsquet o futbol sala) fins a esports individuals (gimnàstica rítmica, futbol sala, atletisme o natació), passant per activitats dirigides a les famílies i a la gent gran. També s’hi han programat trobades multiesportives.

Els actes associats als Jocs Emporion es tancaran el proper 14 de juny, a La Planeta de Girona, amb la Gala Valors en Acció, que reconeix els esportistes i equips que, en les seves participacions a les activitats organitzades pels diferents consells esportius de les comarques gironines, han destacat pel joc net i l’exemplaritat. En total, s’hi repartiran setze guardons.

Els Jocs Emporion estan impulsats per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i compten amb la coordinació tècnica dels consells esportius de les comarques gironines, i el suport i la col·laboració dels ajuntaments dels municipis on es realitzen les activitats. Com ja li corresponia l’any passat, l’edició d’enguany la lidera el Consell Esportiu de l’Alt Empordà.

Prem per veure més contingut per a tu