Segueix-nos a les xarxes socials:

Reconeixen la Guàrdia Civil de Girona per la seva lluita contra les falsificacions

Des del 2019 han recuperat gènere copiat per valor de 12 milions i identificat 14 persones per aquestes pràctiques

Reconeixen la Guàrdia Civil de Girona per la seva lluita contra les falsificacionsGuàrdia Civil

La Xarxa Europea de Lluita Contra la Falsificació (REACT) i la multinacional Nike han reconegut la Guàrdia Civil de Girona per la seva lluita contra les falsificacions. Concretament, per la seva tasca policial i la col·laboració en la protecció de les marques.

Aquests dimarts la REACT i Nike van fer entrega a la comandància de Girona d'una placa commemorativa en reconeixement i agraïment a la Guàrdia Civil de Girona per la seva tasca en la persecució de delictes contra la propietat industrial i intel·lectual.

Una feina que els agents d'aquest cos han desenvolupat principalment a la zona de La Jonquera i El Pertús, on components de Policia Judicial i del Servei Fiscal de la Comandància de Girona han dut a terme nombroses operacions i inspeccions, intervenint gènere falsificat de diverses marques. Des del 2019 han intervingut material per un valor aproximat de 12 milions d'euros i també han identificat 14 persones com a presumptes autores de delictes contra la propietat industrial.

Antonio Moragues, representant de REACT i César Garcelán, director de Protecció de marca de l'empresa Nike van entregar la placa al Tinent Coronel Cap de la Comandància de la Guàrdia Civil de Girona, Luciano Antón Vives. L'acte també va comptar amb la presència del Subdelegat de Govern a Girona, Albert Bramón Vives. 

Prem per veure més contingut per a tu