L'Euromillones ha deixat el premi del «Milió» a Olot. Aquest codi especial, que s'emet amb les butlletes del sorteig i reparteix un milió d'euros, ha caigut a la capital de la Garrotxa.

L'afortunat va segellar la butlleta premiada en el sorteig d'ahir a l'administració de loteria el Fesol d'Or. Aquesta oficina està situada al carrer Sant Rafel, al centre de la ciutat.

El codi afortunat en el premi especial del "Milió" ha estat el ZPQ77266. Segons consta en el web d'Euromillones, en canvi, el sorteig ha quedat desert i el de divendres s'eleva als 32 milions d'euros.

El responsable de l'administració ha explicat a Diari de Girona que estava "molt content" per aquesta pluja de diners i que qui hagi estat l'afortunat, a qui desconeix per ara, "ja es podrà jubilar" ha subratllat amb ironia.

Aquesta seu de loteries d'Olot no és el primer cop que reparteix sort. Ho va fer el 2018 amb el primer premi de la Grossa de Nadal, va vendre dos dècims del 3.347.

També ha deixat afortunats en altres tipus de loteria, com per exemple, el 21 de desembre del 2015 va repartir 15 milions d'euros del gros de la Primitiva.