Segueix-nos a les xarxes socials:

Olot i Sant Feliu recuperen els Mossos de Trànsit

Interior comunica que no es tancaran els sectors previstos

Olot i Sant Feliu recuperen els Mossos de Trànsiteva batlle. girona

Olot i Sant Feliu de Guíxols recuperaran els Mossos de Trànsit. Interior ha informat aquest matí que no es tancaran els sectors previstos.

Això suposarà que a tot Catalunya es recuperin un total de 49 agents. Els ajuntaments que s'havien quedat sense efectius dedicats al trànsit demanaven al departament recuperar-los.

El 2016 es va decidir que de les 22 àrees de trànsitque hi havia distribuïdes per les comissaries del territori es passés a 16, eliminant les gironines d'Olot i Sant Feliu de Guíxols. Així, 6 regions de Catalunya van perdre els seus agents de Mossos d'Esquadra dedicats al trànsit.

Això provocava, segons la conselleria, que els agents convencionals (els de l'Àrea Bàsica Policial) haguessin d'atendre sovint accidents de trànsit i no poguessin ocupar-se de les seves tasques habituals.

Després de les queixes de les regions afectades a través dels sindicats policials i els ajuntaments - Olot i Sant Feliu de Guíxols i també les d'Igualada, Mataró i Mora d'Ebre- Interior ha decidit recuperar aquests 6 sectors de trànsit i els 49 agents que s'havien perdut.

Fa pocs dies es va aprovar una moció a la Comissió d'Interior que anava en aquesta línia i faltava que es fes oficial la decisió d'Interior, que finalment, ha estat la del no tancament dels sectors.

Prem per veure més contingut per a tu