Aquest migdia ja s'han començat a produir retencions en carreteres gironines per l'operació tornada de la segona Pasqua. N'hi ha sobretot en vies de l'Empordà.

Molts vehicles que s'han desplaçat per aquest pont a la província de Girona, sobretot a la Costa Brava, avui retornen cap a l'àrea Metropolitana de Barcelona i com es pot veure ho han començat a fer força aviat.

Des de les dotze del migdia s'han començat a registrar aquestes cues. Les vies afectades segons el Servei Català de Trànsit són les autovies C-31 tant a Torroella de Montgrí en direcció Figueres com a Santa Cristina d'Aro, en sentit Llagostera.

En aquest últim municipi -Llagostera- també hi ha cues, però ja en la C-65, a la zona de la pujada de l'Alou i en la zona on s'agafa l'enllaç cap a l'autopista AP-7.

De moment les cues més destacades són les de la C-31 i C-65 en el tram que uneix el Baix Empordà i el Gironès. Aquí sumades, les retencions s'eleven als 7 quilòmetres de longitud.

Es preveu però que la franja amb més complicacions viàries del cap de setmana llarg sigui dilluns a la tarda, segons Trànsit quan es concentrarà l’operació tornada.