L’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona (AEEG) va celebrar divendres a la nit al Castell de Sant Gregori la 18a edició dels Premis AEEG. Uns guardons que van anar acompanyats del tradicional Sopar de Gala que enguany ha arribat a la seva 27a edició i que va comptar amb la presència de diferents personalitats del món econòmic i empresari gironí.

El premi a l’empresari de l’any va caure en mans de Georgina Comas, de la companyia TM Comas, de Blanes. Aquest guardó pretén reconèixer la millor trajectòria anual d’un dels associats de l’AEEG en funció de la seva carrera empresarial, professional i personal. Per altra banda, Jordi Moncanut, de l’EGT Escola Tècnica de Girona va ser reconegut amb el premi d’impulsor de l’empresari. Aquest guardó distingeix a l’empresa o institució que ha impulsat més activament els valors empresarials i de l’associació al llarg de l’any.

A part d’aquests dos premis, l’associació també va entregar els pins d’honor a aquells associats que porten més anys i han col·laborat en el desenvolupament col·lectiu. Enguany, es van entregar tres pins d’honor, que van anar a parar en mans d’Ayoub Nakmouss, Piluca Paulí i Xavier Gullén.

Aquesta celebració es porta a terme des de 1996 per part de l’AEEG, batejat al principi com Assocació de joves Empresaris de Girona. L’objectiu de l’entitat és ajudar a les empreses que en formen part en qualsevol informació, formació, finançament, assessorament, investigació o perfeccionament que aquestes necessitin.