Segueix-nos a les xarxes socials:

La Fundació Maria Rosa Sans beca els estudis universitaris a dos joves garrotxins

En total, ja són 14 els alumnes que s’han beneficiat de les ajudes de l’entitat al llarg de les seves cinc edicions

La Fundació Maria Rosa Sans beca els estudis universitaris a dos joves garrotxins

La Fundació Maria Rosa Sans, en la cinquena edició de les seves beques, va guardonar divendres dos estudiants garrotxins perquè puguin iniciar els estudis universitaris. Es tracta d’Arnau Faja i Elsa Viscasillas, que estudiaran el Grau en Infermeria a la Universitat de Girona (UdG) i el Grau en Veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), respectivament. Les ajudes es destinaran a finançar les despeses de matrícula i taxes obligatòries, així com també l’allotjament, la manutenció, els desplaçaments i el material acadèmic dels alumnes durant el període lectiu.

Les beques concedides per l’entitat tenen com a objectiu donar suport a estudiants garrotxins de 2n de Batxillerat i segon curs de cicles formatius de Grau Superior, «amb talent, però amb recursos econòmics limitats», perquè puguin accedir a una formació universitària. A banda dels nous estudiants que entren al programa cada any, els alumnes poden renovar la beca pels següents cursos universitaris fins a la finalització dels estudis, sempre que la seva situació econòmica continuï emmarcada en els paràmetres establerts per la Fundació. D’aquesta manera, són 14 els estudiants becats, sumant els alumnes becats enguany i els que continuen beneficiant-se de l’ajuda d’edicions anteriors. En els seus gairebé sis anys d’activitat, el valor global de les ajudes aportades per la Fundació Maria Rosa Sans ascendeix fins als 89.250 euros.

A banda del lliurament de les beques, durant l’acte també es va dur a terme una taula rodona, on es va reflexionar sobre les sinergies entre la Fundació Maria Rosa Sans i els centres educatius, així com també van donar valor a la importància de les beques pels joves. En aquest sentit, també va comptar amb la participació d’estudiants becats, que van posar veu a la seva experiència.

Prem per veure més contingut per a tu