La policia francesa ha enxampat dos camioners a prop de Puigcerdà amb 1,5 tones d'haixix ocultes en el tràiler on viatjaven. La droga estaria valorada en més de 9,7 milions d'euros al mercat negre del país gal.

Això va succeir el 3 de novembre, mentre agents de la brigada de vigilància Bourg-Madame feien un control fronterer en una carretera de la Cerdanya. Els policies van aturar el vehicle pesant que procedia d'Espanya i en preguntar als dos xofers on anaven, els van manifestar que cap a la regió de París i que no duien càrrega.

La sorpresa però va arribar quan els policies de duanes van obrir el tràiler, van descobrir que sí que duien una càrrega i que estava formada íntegrament per uns paquets que feien una forta olor de cànnabis. Després de fer un escorcoll exhaustiu del camió, els agents van comptabilitzar un total de 40 paquets plens d'haixix, que pesaven prop d'1,5 tones d'estupefaent.

Per indicació del fiscal, els agents van lliurar els conductors als serveis de la Policia Judicial. La investigació va passar a mans de la Fiscalia del Tribunal Interregional Especialitzat de Marsella, que es va fer càrrec del procediment.