El Govern ha nomenat Joan Mayoral Simón director dels Serveis Territorials d'Interior a Girona. Mayoral substitueix Jordi Martinoy, actual secretari general de Justícia, Drets i Memòria. Nascut a Girona, és llicenciat en Dret i Màster en Alta Funció Directiva per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya. Fins ara i des del 2020, ocupava el càrrec de cap de Servei Territorial del Joc i l’Espectacle a Girona. També ha estat director del Centre d'Acolliment Girona entre juny del 2018 i febrer del 2020, subdirector general d'Atenció a la Infància i l’Adolescència entre febrer del 2007 fins a juny de 2018 i lletrat del Gabinet Jurídic de la Generalitat del 2002 al 2007.

Mayoral també ha estat distingit amb la medalla de bronze al mèrit policial amb distintiu blau i va ser secretari de la Comissió Interdepartamental per a l'impuls de la protecció efectiva davant el maltractament a infants i adolescents, del 2016 fins al 2018.

Miquel Carreras, gerent de la Regió Sanitària de Girona

D'altra banda, Miquel Carreras ha estat ratificat com a gerent del Servei Català de la Salut a la Regió Sanitària de Girona, càrrec que ja ocupa des de l’abril del 2016. Nascut a Girona, és llicenciat en Medicina i Cirurgia, metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària i Màster en Gestió Assistencial i en Medicina d'Urgències i Emergències. Carreras té una llarga experiència en gestió sanitària, que ha compaginat amb l'assistència.