Perquè la reobertura estigui resultant tot un èxit, compten amb importants descomptes de fins a un 75% en molts articles fins dimecres que ve 3 d'agost de 2022.

Alguns dels productes que més acollida estan tenint fins al moment, són el seu set de mobles de jardí ULLEHUSE perquè estalviïs un 50% respecte al seu preu habitual. Un altre imprescindible és la cadira BLOKHUS amb un 50%, les tovalloles TORSBY amb un 70%, o el coixí LYNGEN amb un 67%.

Articles de la llar que es poden trobar a la nova botiga.

Articles de la llar que es poden trobar a la nova botiga. JYSK

Aquesta obertura suposa tot un èxit en el seu ambiciós procés d'expansió. "Estem tenint molt moviment de clients en caixa, però tenim la sort de comptar amb un equip dinàmic i proactiu, que dona el màxim de si mateix. Ens sentim molt feliços i motivats amb aquesta obertura en Els Barris" comenta el District Manager de JYSK, Pilar Almarza.

Fins al moment, la companyia danesa ha aconseguit generar més de 1000 llocs de treball, la qual cosa la converteix en un referent empresarial en plena expansió i en un gran ocupador en creixement. A més, el seu pròxim i ambiciós objectiu és tenir obertes un dia 300 botigues a Espanya.

Els clients poden trobar importants descomptes fins el pròxim 3 d'agost.

Els clients poden trobar importants descomptes fins el pròxim 3 d'agost. JYSK

En aquest nou punt de venda, com en cadascun d'ells, es respira una estètica danesa i una marcada línia nòrdica d'acord amb les tendències. Si alguna cosa té clar JYSK és que no vol perdre la seva essència escandinava, alhora que ofereix preus altament competitius.

A més dels seus gairebé 3.000 punts de venda a tot el món, els clients poden adquirir els seus productes a través de la seva botiga en línia a Jysk.es.