28 de abril de 2009
28.04.2009
Diari de Girona

El festival In-Somni apadrina la reaparició a Girona d'Adrià Puntí

Rebatejat ara com a Josep Puntí, l'ex-Umpah-pah ja va liderar l'edició barcelonina del festival, a la sala Bikini

28.04.2009 | 02:00
Puntí, al seu concert a Bikini.

El passat mes de febrer hi havia expectació a la sala Bikini de Barcelona. I és que l'edició de Barcelona del festival In-Somni havia arriscat, i havia anunciat la tornada als escenaris d'Adrià Puntí, transformat en Josep. La resurrecció venia acompanyada dels Refree i Ix!, però el vencedor absolut de la nit va ser l'exlíder dels Umpah- pah. I veient la bona acollida d'aquella retrobada amb els escenaris, l'In-Somni també portarà a Girona Josep Puntí, que completa així un cartell de luxe i confirma la solidesa de la seva proposta. A Barcelona, Puntí va estar acompanyat per la seva banda, Desobedientes, i va repassar els seus antics èxits. També va presentar noves peces, per a delícia dels seus seguidors, i és de preveure que aquest sigui el format amb el qual es presenti a Girona.
Els Jardins de Fora Muralla són l'escenari en el qual Puntí es retrobi amb els seus fans gironins. Serà la nit del 15 de maig, en una festa on estarà acompanyat pels madrilenys Russian Red i Mendetz.
A més, encara s'ha fet una altra incorporació de darrera hora al cartell. Serà per a la festa prèvia al festival, el dijous 30 d'abril, on els líders absoluts seran els 2 Many DJ's. Acompanyant-los, s'ha confirmat també que es podrà comptar amb Transgress, el projecte electrònic del DJ i productor gironí Carles Ribot.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona