Josep Cors i Ruiz presenta l´exposició "Mons diferents. Què es pot arribar a veure darrere d´una càmera?" a la Casa de Cultura de Girona. La mostra està formada per una sèrie de fotografies espontànies realitzades en indrets tan diferents del món com Catalunya, Alaska, Marroc, Islàndia i Xile.

Les fotografies, màgiques, misterioses i essencialment belles, estan acompanyades per textos que transmeten a l´espectador les sensacions viscudes per Cors al realitzar-les, compartint així les seves pròpies experiències.

La mostra està composta per una vintena d´imatges. El paper utilitzat no és habitual per imprimir fotografies, però li va molt bé al fotògraf perquè satura els colors i realça les imatges, malgrat que no tinguin retocs. El resultat final és gairebé pictòric.

Aquesta exposició, que és itinerant, és la primera d´aquest jove fotògraf de Santa Coloma de Farners, que ha estat guardonat amb el Primer premi del 27è Concurs fotogràfic de viatges de la Llibreria Ulyssus i amb el Primer premi del II Concurs de fotografia de la revista Muntanya del Centre Excursionista de Catalunya.

Es podrà visitar a la Sala Domènec Fita de la Casa de Cultura de Girona, del 4 al 31 de març, de dilluns a divendres de 10 a 20h.