L'estrena de «Toy Story 3» dimecres, amb la qual Pixar promet diversió per a tota la família, és el protagonista d'una cartellera a la qual arriba també Freddy Krueger amb un remake que mostra els orígens d'aquest monstre, que competirà espai amb «El diari de la Carlota», l'única aposta estatal de la setmana.

«Toy Story 3»

Després d'arrasar a la taquilla de mig món, Pixar i Disney estrenen a l´Estat espanyol la tercera aventura de «Toy Story 3».

La història comença quan Andy se'n va a la universitat deixant soles les seves joguines, una circumstància que provoca la fugida del grup comandat pel vaquer Woody i Buzz Lightyear. A més la tercera part de "Toy Story" incorpora nous i divertits personatges com el dinosaure Trixie, l'insecte Twitch o Ken, l'inseparable company de Barbie.

«MALSON EN ELM STREET (L'ORIGEN)»

Freddy Krueger, el cèlebre i terrorífic personatge creat per Wes Craven, torna a Elm Street en aquest "remake" dirigit per Samuel Beyer i protagonitzat per Jackie Earle Haley- en el paper del psicòpata -, Quentin Smith i Kris Fowles.

Krueger, un dels grans icones del cinema de terror, torna a convertir en malson els somnis d'un grup de joves obsessionats amb l'esgarrifós personatge amb jersei de ratlles, guants amb fulles i barret, que no tindrà pietat a l'hora de torturar les seves víctimes.

«EL DIARIO DE CARLOTA», LA DURA EXPERIÈNCIA DE SER ADOLESCENT

José Manuel Carrasco dirigeix la pel·lícula inspirada en l'obra de Gemma Lienas "El diari vermell de Carlota", una comèdia que compta en el seu repartiment amb un jove equip d'actors format per Andrea Ros Lydia Fair, Lorena Mateo, David Castillo i Maxi Iglesias.

Carlota, una adolescent de 16 anys, decideix plasmar en un diari les seves experiències i les de les seves amigues Elisa i Mireia al voltant del sexe. No és gens fàcil la vida per a la jove protagonista, que veu com davant dels seus ulls el seu món s'ensorra: la separació dels seus pares i la seva pròpia desil·lusió amorosa també inspiren les originals memòries que està escrivint.

«LES VIDES POSSIBLES DE MR. NOBODY»

El cineasta belga Jaco Van Dormael, que torna a la direcció després de diversos anys d'inactivitat cinematogràfica, ha rodat en "Les vides possibles de Mr Nobody" una història d'amor on la fantasia i el drama es barregen oferint diferents mirades sobre una mateixa realitat : la vida de "Mr Nobody".

Jared Leto encarna el protagonista del film, que des de petit ha de decidir quin camí escollir, amb qui estar i a qui estimar. Per això al llarg de la seva vida coneixerà Anna (Diane Kruger), Elise (Sarah Polley) i Jeanne (Linh-Dan Pham), que acompanyen "Mr Nobody" en un conte modern que es val de la tecnologia i els efectes visuals com a millor manera d'expressar les emocions.

«SUNSHINE CLEANING»

Els productors de "Petita Miss Sunshine" tornen a la càrrega amb "Sunshine Cleaning", una pel·lícula dirigida per Christine Jeff que combina drama i comèdia a parts iguals i que està protagonitzada per Amy Adams, Emily Blunt, Alan Arkin i Steve Zahn.

Les dificultats econòmiques que travessa Rose Lorkowski (Amy Adams) la porten a invertir en un curiós i lucratiu negoci com és netejar escenaris on es van cometre crims brutals. Amb l'ajuda de la seva germana (Emily Blunt) aconseguiran treballar en equip i superar les moltes dificultats que troben pel camí.